Witam Wszystkich proszę o pomoc biorę ślub za 8 miesięcy, chcieliśmy z tej okazji zrobić listę prezentów ślubnych dla gości, ponieważ nie potrzebujemy nic do domu - bo już mamy urządzone wszystko, a pieniądze to nie prezent bo wydamy pewnie na głupoty, Bardziej, chodzi o jakieś fajne pamiątki, książki, płyty coś na co nie wydaje się na codzień a chciałoby się to mieć . Jak myślicie lista to dobry pomysł?? Czy zostawić to gościom
Ten problem jest szerzej opisany tutaj - http://supersluby.pl/index/artykuly/category_id/3/item/69 Moim zdaniem lista to bardzo fajny pomysł. Jeśli wolicie prezenty niż pieniądze, zróbcie listę. W przeciwnym wypadku dostaniecie pościele, kołdry, czajniki itp. Czyli to co daje się młodym na dobry początek
my robimy listę prezentów ślubnych!!! przygotowaliśmy już wstępnie co nam potrzebne i co byśmy chcieli dostać. Nasz świadek ma się tym zająć, my tylko na zaproszeniach zaznaczyliśmy że lista prezentów dostępna u Imię i nazwisko i nr. tel Ciekawe jak zereagują
My robimy listę na listaslubna.net, bo w Internecie jest wygodniej. Zwłaszcza, że mamy ciekawe źródło pomysłów, sklep na tejże stronie. Przekonałam się do listy po tym jak byłam na ostatnim ślubie u kuzynki mojego narzeczonego.
Małżeństwo jako długa rozmowa. Wstępując w związki małżeńskie należy postawić sobie pytanie: czy sądzisz, że będziesz mógł z tą kobietą do późnego wieku z przyjemnością prowadzić rozmowy? F. Nietsche