wydaje mi sie że nigdy drugi raz nie wyjdzie tak samo , byłam swiadkiem wielu takich sytuacji bo mam w rodzienie 4 fryzjerki , i nawet jak mi robiła włosy na dwa różne wesela to na jednym miałąm fryzurę do rana , a po tygodniu ta sama fryzura i fryzjerka a włosy rozpadły sie po 2h , masakra gdyby to sie stało na moim ślubie to niewiem co bym zrobiła
NekropolisQueen jezeli już się czepiasz to watek załozyłam w dziale KONKURS bo tylko tutaj mi się dało go założyć! Jak probowałam w dziale Wyglad panny młodej to sie nie udało! A poza tym pomyślałam że zapewne dział konkurs stworzony został specjalnie na potrzeby organizowanego konkursu! I nie moja wina że ludzie tu piszą zresztą nie wiem czy wiesz i czy czytałas regulamin ale wcale liczba komentarzy nie decyduje o wygranej takze przestań się czepiac z łaski swojej lepiej skup sie na sobie i swoich wątkach zamiast doszukiwać sie krętactwa u innych bo akurat w moim przypadku sie mylisz! pozdro
pannamloda jeśli nie dało Ci się założyć wątku gdzie indziej to może powinnaś wysłać taką wiadomość do Admina??? Z pewnością byłaby to cenna informacja dla Redakcji, bo wiedzieli by o tym, co trzeba naprawić, że opcje zamieszczania postów nie działają jak należy i powinnaś mój post potraktować raczej normalnie a nie odpowiadać agresją. Jeśli ktoś ma rację a Ty to nazywasz "czepialstwem" to może Ty powinnaś się zastanowić nad sobą. Jest On tylko potwierdzeniem, co Cię tak boli! Mianowicie moja wypowiedź skierowana do Redakcji odnośnie nabijania sobie punktów, co tłumaczy ten atak na moją osobę.
NekropolisQueen jak już PISAŁAM myślałam że dział KONKURS został stworzony na potrzeby aktualnego konkursu, tyma bardziej że gdy ja zakładałam tam swój wątek, były tam już inne o tematyce ślubnej, które równie dobrze mogłyby trafić do istniejących już działów. Poza tym nie ma pojęcia w którym fragmencie mojego postu doszukałaś się agresji i ataku na siebie, ale nieważne, bo nie mam zamiaru psuć sobie humoru przez głupotę kogoś, kogo życie najwyraźniej toczy się wokół forum i wpisów jego użytkowników, a jedynymi jego atrakcjami jest oczernianie innych jeżeli masz na celu usunięcie mnie z konkursu to powiem Ci szczerze, że chyba aż tak jak Tobie nie zależy mi na wygranej, musisz być bardzo zdesperowaną osobą... wyrazy współczucia
pannamloda, kwiatek Zważywszy na to, że ja nie biorę udziału w tym konkursie!!! to zarzut wyeliminowania kogokolwiek jest dla mnie śmieszny. Moje uwagi wynikają ze znajomości zasad obowiązujących w necie na portalach internetowych i nie tylko. I dla Waszej informacji moje życie nie kręci się tylko i wyłącznie wokół forum a wynika również z mojej pracy. A zarzut zdesperowania, głupoty i problemów pod moim adresem oraz pomówienia o oczerniania ( pytam, w którym miejscu ja kogoś oczerniam??? bo raczej to ja jestem oczerniana!!!)za zwykłe zwrócenie uwagi, świadczy tylko i wyłącznie o Was. I tutaj przypominam, że nikt w sieci nie jest anonimowy i podchodzi to pod znieważanie mojej osoby a tym samym złamanie nietykiety http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta