jakie bedziecie mialy wlosy na slubie? mi sie bardziej podobaja wlosy rozpuszczone lekko pofalowane i gdzies przypiete wiekszym kwiatem, ale bardziej praktycznie byloby miec spiete. nie wiem jak beda wygladaly rozpuszczone wlosy po kilku godzinach zabawy. co robić? włosy rozpuszczone czy spiete ?
Ja planuje slub dopiero za dwa lata ale juz trawja lekkie przygotowania. Zalezy jak masz sukienke do slubu. Jezeli sukienka ma wiekszy dekolt albo nawet odkryte ramiona to fajnie wygladaja wlosy spiee. taka fryzura wydluza optycznie szyje. Wlosy rozpuszczone przykleja sie gdzies do plecow przy tancu i jakos nie wydaje mi sie zeby to byl dobry pomysl. Zalezy tez od struktury wlosa i od fryzjerki naturalnie osobiscie bardziej preferuje wlosy spiete.
Mam dlugie włosy i nie lubie ich rozpuszczac. Z reguły wiaze je sobie lub ciekawie spinam. Tak samo będzie na weselu/slubie. Chce ie wybawic i wytanczyc a nie przejmowac rozwichrzonymi na wszystkie strony włosami!
endzi na kazde wesele robie sobie koka/spinam włosy i trzymają mi sie zawsze do poprawin a wiec sa mocno upiete mimo to jest mi wygodnie i nei musze wcale poprawiac fryzury! polecam takie rozwiazania