Tak jak pisalam wczesniej dodam zdjecie sukni jaka wybrałam jest to suknia Adeline firmy MS moda
jak sadzicie jakie kwiaty by do niej pasowały? Ja mysle ze raczej jakis skromny maly bukiecik! Nie mam jeszcze nic upatrzonego wiec czekam na wszelkie propozycje i zdjecia!
Witam wszystkich! Mojej narzeczonej podobają sie nieco inne bukiety i mam z tym mały problem! nie wiem jak jej powiedziec iz uwazam ze bukiet jaki chce sobie wybrac jest po prostu nie ciekawy i zdecydowanie mi sie nie podoba!!
chodzi wlasnie o cos takiego jak na zdjeciu, nie podoba mi sie sposob ich trzymania! wygladaja jak torebka a nie bukiet slubny! Ale z drugiej strony to jest jej dzien i niechcialbym robic jej przykrosci!A wy co sadzicie?
Drogi Zeniutku! Twoja wybranka ma troszke inny gust niz większość Kobiet! ale skoro wybrała sobie taki bukiet musisz według mnie to zaakceptować! Dla każdej kobiety jest to jeden z najważniejszych dni w życiu i jesl wlasnie taki bukiet chce to powinies nie robic jej przykrosci! Ewelntualnie mozesz podsunac jej kilka zdjec bukietow jakie Tobie sie podobają i spytac co o nich sadzi i czy te nie prezentowały sie lepiej! Ale nic na siłę! Niechiałbyś chyba żeby twoja wybranka miała bukiet z którego nie będzie zadowolona!