Co myślicie o czerwonej dekoracji sali ? Chodzi mi o mocne dodatki w tym kolorze, np. kwiaty, serwetki, okrycia krzeseł itp. Miał ktoś coś podobnego u siebie na weselu, albo planuje?
czerwone tak byleby nie bordowe bo to mi się nie ppodoba! Czerwone róze sa cudowne do tego - idealne wykonczenie dzieła! Widzialam już czerwone sale i uważam, że to swietny pomył
Właśnie też się zastanawiam nad czerwonymi dekoracjami na swoim wątku wrzuciłam zdjęcia projektów, które mi się podobają Chciałabym taką stonowaną ciemniejszą czerwień ze złotymi dodatkami
"Na zawsze z Tobą być śnić z Toba Twoje sny Jak mam Ci o tym opowiedzieć...? "
Czerwony kolor kojarzy się przecież z miłością, więc jak najbardziej:) Jednak najlepiej wygląda połączenie dwóch kolorów, np.;czerwony z białym dla kontrastu, a nie tylko 1 kolor.
No to właśnie dlatego chcę dwa mi też czerwony szalenie kojarzy mi się z miłością, dlatego COŚ takiego musi być, czy w mniejszej czy większej ilości Nie wiem czemu, ale u nas na weselach dominują kolory takie jak biały, jasny niebieski, różowy, ew. żółty... generalnie jasne, a ja chcę mieć coś oryginalniejszego
I super Masz rację! Ślub powinien być wydarzeniem godnym zapamiętania. I nawet coś takiego jak dekoracja powinna zapaść w pamięci:) A z jakim kolorem chcesz połączyć czerwień dekoracji i czy chcesz też ją włączyć do elementu ubioru? Pytam bo widziałam w salonie suknię, która miała w pasie atłasową wstążkę właśnie w kolorze czerwonym
Chciałabym połączyć głęboką czerwień ze złotem znalazłam fajny pomysł na to (jest fotka u mnie na wątku ) i szalenie mi się to spodobało! Z tym, że tak będziemy kombinować, kiedy uda nam się ustrzelić termin w domu weselnym (chcemy na sierpień tego roku, a wiadomo, że nie raz trzeba czekać po 1-2 lata ), a jak nie to chyba zrobimy na styl góralski, a tam jest tylko część osobnych krzeseł, a reszta w takim drewniany stylu (stoły, ławy) więc tam by się dało ewentualnie zarzucić i przepleść takie czerwone szarfy przez oparcia
Dekoracje ślubne czerwono złote wyglądają pięknie , tylko pamiętaj by kolorem przewodnim było złoto , zbyt dużo czerwonego może przytłumić złoty kolor .Widziałam tez dekoracje biało czerwone , wyglądały równie pięknie . Inny zestaw to seledyn z fioletem , też bardzo fajnie to wyszło .