Kiepska sprawa bo jak na razie śniegu nie ma i wszystkie zimowe szaleństwa odpadają ;/ Może warto przełożyć podróż na wiosnę? Wtedy w wielu zakątkach Polski robi się pięknie
Może fajne SPA, albo piękny hotel z krytym basenem, restauracją i sauną? Takie słodkie lenistwo w luksusach ma swoje zalety. Ja marze o takim wyjeździe z ukochanym :D:D
OooO z tym SPA fajny pomysł. Bardzo chętnie oddałabym się takiemu ciepłemu lenistwu w środku zimy A orientujesz się może ile taka przyjemność mniej więcej kosztuje?
Hotele mają bardzo różne ceny. Mniej więcej, za pokój w dobrym hotelu zapłacicie od 250zł za dobę najczęściej w cenie jest już śniadanie, ale za dodatkowe atrakcje trzeba płacić. A ceny SPA musisz patrzeć na necie, bo nie jestem zorientowana, ale chyba też się oddzielnie płaci za wszystko.
Ja moge polecic wynajecie jakiegos apartamentu np http://www.casamundo.pl/austria/tyrol/sa super oferty a do Austrii przeciez niedalego. Jezeli jednak pomysl sie nie podoba to moze by tak odwiedzic sasiadow slowackich. W tamtym roku moja kolezanka wyszla za maz za slowaka apotem bylam ja odwiedzic i muszse przznac ze bardzo mi sie podobalo. http://slowacja.hej.pl/slat.htm najlepiej jednak w nasze kochane Zakopane pojechac. Tam tez jest uroczo.
Popieram Momomistkę w stu procentach. Moja podróż poślubna zaplanowana jest na grudzień. Już mamy zarezerwowany na belvilla.pl piękną , przytulną chatkę z kominkiem. Już nie mogę się doczekać. Muszę przyznać, że troche mnie ten post u góry rozśmieszył albowiem również wybieramy się do Tyrolu. Coś mi sie wydaję, że reklama w internecie na przyszły zimowy sezon była bardzo skoncentrowana na okolice Tyrolu. Było oczywiście mnóstwo ofert na Hawaje, czy do słonecznej Toskanii ale stwierdzilismy, że skoro bierzemy ślub w zimie to chcemy żeby nasz miesiąc miodowy również miał zimową scenerią. Przy poszukiwaniu odpowiedniego miejsca znalazłam również bardzo interesującą stronę, gdzie znajduje się dużo fajnych artykułów. Poleca..tak dla siebie i dla inspiracji.