Zapraszam młode pary do współpracy.Obszar mojej działalności to województwo lubelskie, podkarpackie, świętokrzyskie, mazowieckie, południe podlaskiego i część małopolskiego.Ogólnie to 300 km od Lublina.Więcej szczegółów na mojej stronie internetowej http://www.wideofilm.lublin.of.pl
A ja proponuje zajrzeć na portal www.fotograf-wesele.pl, ja znalazłam tam fotografa, który wykonał mi już sesję narzeczeńską, a teraz będzie wykonywał zdjęcia na mój ślub!! Jest tam tylu dobrych fotografów, że każdy coś znajdzie.
Ja zamin zdecydowalam sie na fotografa przejrzalam Wasze wpisy, popytalam znajomych, przegaldalam fora internetowe, wkocu poprzestalo na fotoklaser.pl miala ich kuzynka i widzialam efekt, mam nadzieje ze u mnie zdjecia wyjda podobnie, powiem szczerze ze bardzo sie fotografem stresowalam bo to strawa dla mnie bardzo wazna, kamerzysty nie mam, nie chce
My też z mężem nie chcieliśmy nachalnego fotografa. Zresztą to krępujące siedzieć w kościele, a ktoś ślęczy nad Tobą i pstryka, pstryka i pstryka. My zdecydowaliśmy się na wynajęcie 'znajomego naszego kolegi', który jest fotoreporterem. Był to trafiony pomysł! Facet nie dość, że niewidoczny to jeszcze kiedy chcieliśmy sobie zrobić z rodziną zdjęcie to pojawiał się w mgnieniu oka! Sami się później dziwiliśmy, że uchwycił niektóre momenty Strona może nie zachęca http://www.canonart.pl , ale my wszystko z nim wcześniej omówiliśmy co chcemy i jak itp. i bardzo mu dziękujemy za naturalne i ładne zdjęcia - bez zbędnych efektów. No ale my akurat tak właśnie chcieliśmy. Później podsunął nam pomysł na prezent dla rodziców i z naszych zdjęć zrobił fotoksiążkę.
Ps. na Naszym ślubie pojawił się z drugim fotografem - dziewczyną, która porobiła dodatkowe zdjęcia tak jakby 'z daleka' - i nic za to nie dopłacaliśmy!
Mam gdzieś jeszcze numer do niego - później dopiszę. Powodzenia w poszukiwaniach, pamiętajcie, że później to najważniejsza pamiątka
Dobrego fotografa musicie szukać oglądając zdjęcia po prostu A następnie umówić się na spotkanie, obejrzeć zdjęcia w realu, a przede wszystkim rozmawiać i zdecydować czy Wam taka osoba pasuje - jego usposobienie, styl, sposób zachowania. Przy fotografie musicie się czuć dobrze i swobodnie. A skoro zaczęliśmy tu polecać fotografów to polecam www.slub.icono.pl
witam, ja jestem już po ślubie i z czystym sumieniem mogę polecić naszego fotografa. poleciła mi go też koleżanka i nie zawiedliśmy się. myślę że właśnie w taki sposób przez polecenie najlepiej znaleźć tego naj... no albo przez forum jak ktoś nie ma znajomych co mieli ostatnio ślub. w każdym razie polecam www.gdart.pl pan Grzegorz robił nam zdjęcia i mamy super pamiątkę, zresztą sami oceńcie, na jego stronie są zdjęcia. powodzenia i mało stresów podczas ślubu:)