Zawsze zastanawiam się co jest lepsze, czy rozsadzić gości wg mojego uznania, co pomoże w nie miłych sytuacjach kiedy z baraku miejsca dwie nie lubiące się ciocie muszą usiąść obok siebie czy pozostawienie ich samym sobie i zamiast śpiewania dla młodych "sto lat" jest bieganie, liczenie ciotek, przesiadanie i zajmowanie miejsc przez gości weselnych. Co o tym myślicie? Czekam na wasze zdania
Ostatnio coraz bardziej popularne u nas na ślubach winietki! Co sądzicie o usadzaniu gości według planu!? Mi ten pomysł sie podoba i chcę to rozwiązanie zastosowac na swoim weselu! Nie podoba mi się gdy ludzie wbiegaja na sale tylko po to zeby zajac miejsca, a czasem zdazy sie tak ze ktos sie spozni i okazuje sie ze siedzi w nieodpowiednim dla siebie towarztstwie np jakas mloda para kolo starszych dziadków i babć czy na odwrót!
Z winietkami jest to bardzo dobry pomysł ja też chce mieć na swoim weseli i myśle o zrobieniu ich samodzielnie Mam nadzieje ze wyjdą! Kupie tylko papier wizytówkowy żeby ładniej wyglądało! Myślałam o tym by kupic satynowa wstążeczke na 12 mm i zrobic z niej kokarde na gorze winietki a na dole napisac dane osoby