Slub na lace jak najbardziej. Tylko oczywiscie trzeba liczyc sie z pogoda, ktora nawet w lato moze sie okazac beznadziejna. Najlepiej byloby gdzies w cieplych krajach na plazy. To takie standardowe, ale wesele nie zawsze musi byc spedem biesiadnym. To zazwyczaj stare generacje, ktore swoja opinia nas przyciskaja, chca sie tak bawic. Fajnie jest zrobic sobie na jakims zamezku albo poprostu przyjecie w przytulnej restauracji jezeli nie ma sie na liscie tak duzo gosci.
W stylu filmów fantasy nawet fajnie jeśli macie takie zainteresowania, a co do gości to myślę, że na pewno im się spodoba i będą zaskoczeni My też chcemy zrobić wesele w jakimś stylu, tylko... nie wiemy w jakim Przeglądaliśmy w internecie przeróżne i jakoś nam na razie nic nie wpadło. Na pewno nie chcemy zrobić z tego wiejskiej biesiady, ani -jak to mówi mój narzeczony- pielgrzymki - odpadają kwiaty w Kościele, rzucanie monetami, świniak na stole, oczepiny, itp... Chcielibyśmy czymś zaskoczyć gości (bo to przecież jest impreza dla nich, dla nas jest sam ślub). Jak czegoś nie wymyślimy to zostaniemy tylko przy przewodnim KOLORZE Ale jakim
Ciekawe pomysły Wesela w innym stylu są bardzo popularne w USA. Ostatnio oglądałam program na TLC 'Nie mówcie pannie młodej' gdzie, przyszły mąż zaaranżował wesele w stylu Las Vegas niestety panna młoda nie była zachwycona, za to goście raczej tak Polska jest jeszcze do tyłu z takimi innowacjami, aczkolwiek jak już przyjęła się inna forma pierwszego tańca (również ściągnięta z USA) to kto wie, może i do nas kiedyś tematyczne wesela nie będą dziwić
"Na zawsze z Tobą być śnić z Toba Twoje sny Jak mam Ci o tym opowiedzieć...? "
Gardeny to na dworze a jak na dworze to pogoda. Fajnie zrobic wesele tematyczne ale goscie sie pewnie pod nie nie podpasuja i moze wyjsc mały kicz... Ja jestem za tradycja - kapela disco i stol wiejski jak najbardziej!