Ja nawet słyszałam, że organizowane są śluby i wesela na łące. To prawdziwy raj dla duszy dla osób kochających przyrodę, ciszę i spokój. W sumie fajny pomysł tylko aż strach pomyśleć ile w tym zależy od pogody. Ja chyba nie zdecydowałabym się na takie ryzyko.
Ja raczej też nie, zawało bym dostała zamartwiając się, czy nie będzie padać, czy grzać słońce, itd Do tego na takie plenerowe weselisko trzeba by nie być alergikiem, bo Panna Młoda z czerwonymi oczkami nie wyglądała by zbyt urodziwie
A my z narzeczonym wymwslilismy sobie ze nie bedziemy miec auta slubnego. Kościól i sale mamy niedaleko siebie, zreszta on bedzie na mnie czekał przy ołtarzu. Obejdzie sie bez wyprowadzań z dom
Apropos kapeli... Byłam przekonana, że za nic w świecie nie zamówię disco polo póki nie poszłam na wesele znajomych gdzie kapelą była dość znana grupą rockową... Myślałam, że pomysł rewelacja! Że Ja też tak będę chciała... do czasu pierwszych tańcy... Co z tego, że kapela grała świetne kawałki: bawili się tylko Młodzi, My i para grupa młodych przyjaciół... na sali tanecznej było puściutko!
Niestety przy muzyce biesiadnej najłatwiej się bawić. Wszyscy śpiewają i mimo, że takiej muzyki nie słuchają to nagle 75% gości zna refren Po drugie naprawdę da się ustalić z kapelą, że przyśpiewki weselne grają np co piątą piosenkę a reszta to nasze ulubione kawałki zamówione najczęściej z listy/repertuaru danej grupy
Witam. ślub mam za pół roku, samą ceremenię ślubu, wesela traktuję jako zabawę, może i moje podejście nie jest poważne ale denerwują mnie sztwyne imprezy, dlatego nie mam zamiaru uorganizować takiego cyrku, wesele będzie trwało krótko kto chce przyjdzie kto nie to trudno a poza tym nie warto tracić pieniędzy na takie pierdoły pozdrawiam Agata 20lat
Wszystko zależy od naszych upodobań Za fajny pomysł uważałam zawsze ślub na plaży, w naszych warunkach niby trudne ale się da, tutaj macie przykład realizacji takowego ze zdjęciami http://wedding.indygo-polska.eu/gallery/show/107/wedding-gallery Świetna sprawa, ale to już robota dla profesjonalisty aby zorganizować to w ten sposób, widać, że firma zna się na rzeczy.