Drodzy Forowicze!! chce sie z Wami podzielić doświadczeniami przy wyborze obrączek. Ogólnie znaleźliśmy sliczny wzór z Apartu i chcielismy zrobic je u złotnika bo taniej a poza tym mielismy własne złoto. Złotnik wydawało sie ze wiedział o co chodzi jak z nim rozmawialismy, ALE jak przyszło do odbioru to powiem Wam ze byłam załamana. Nie dość ze były za bardzo matowe to na przekroju były bardzo okrągłe a brzegi miały tez zaokraglone a miało byc zupełnie na odwrót. Dobrze ze koles dał nam złoto i nie wziął kasy bo mój Narzeczony juz zaczął sie denerwować:) Jutro próbujemy kogos nowego oby sie udoło trzymajcie kciuki. A wszystko rozchodzi sie o to że koszt wyrobu obraczek z własnego złota to 200 zł a nie 2500, a to wielka różnica
Jak do wszystkiego trzeba mieć szczęście. Próbujcie dalej. Nam obrączki robił także jubiler i jestem bardzo zadowolona. Może proście aby wam pokazał jakieś swoje prace, nawet na zdjęciach, albo może szukajcie z polecenia. Może ktoś tu poleci na forum. Mojego wam nie mogę polecić bo zmienił branżę, szkoda
Pamiętaj, że kwiaty, które wybierzesz na ślub mają podobać się Tobie, a niekoniecznie teściowej www.4kwiaty.pl
Znaleźlismy nowego jubilera, wczoraj dzwonił ze zrobi, wygląda na bardziej zorientowanego nawet był z nami oglądac obrączki w sklepie. Mam nadzieje ze bedzie dobrze
Jeśli ja też mogę się podzielić doświadczeniami , mogę polecić Jubilera http://www.siudek.com.pl . Wybraliśmy obrączki z kamieniem w obrączce Panny Młodej , tutaj obrazek :
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru właśnie tych obrączek i właśnie tego Jubilera , polecił nam go znajomy i się nie zawiedliśmy . Mieliśmy bardzo dużo na głowie , ale na szczęście tak ważna sprawa jak zakup obrączek poszła nam bardzo sprawnie .